Øyvind Moshagen begynner som ny leder for Region Innlandet i Norconsult 1. september. (Foto: Privat)

Øyvind Moshagen ny leder for Region Innlandet i Norconsult

Øyvind Moshagen (51) har takket ja til stillingen som Regiondirektør Innlandet i Norconsult, med oppstart 1. september. Moshagen kommer fra stillingen som utbyggingsdirektør i Nye Veier.

Moshagen har vært i Nye Veier siden 2016, i rollene som Utbyggingsdirektør og Prosjektdirektør Innlandet, og sitter i selskapets toppledergruppe. Han har hatt en sentral rolle i arbeidet for posisjonering og gjennomføring av Nye Veiers nasjonale portefølje. Før han begynte i Nye Veier var Moshagen 18 år i Statens vegvesen, blant annet som prosjektleder for E6 Biri – Otta, og fire år i SCC Bruer AS / Scandiaconsult (nå Rambøll). Moshagen er utdannet høyskoleingeniør innen teknisk planlegging fra Høyskolen i Gjøvik, og har gjennomført videreutdanning ved BI Oslo, NTNU, Høyskolen i Lillehammer og NHH Solstrand, innen blant annet vegplanlegging og ledelse.

Kompetanse i særklasse

– Vi har hatt svært mange gode kandidater til stillingen, men Øyvind Moshagens tunge kompetanse og ledererfaring er i særklasse. Gjennom nesten 30 år i bransjen, har Øyvind opparbeidet seg en bunnsolid forståelse for markedet, og et imponerende nettverk både i og utenfor region Innlandet. Dette, i kombinasjon med hans svært motiverende og resultatorienterte lederstil, gjør at vi er utrolig glade for å ha fått ham med på laget, og ser frem til å utvikle Norconsult videre sammen med ham, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør for Regioner Norge i Norconsult.

Moshagen har tung nasjonal kompetanse innen blant annet gjennomføringsmodeller, totalentrepriser, tvisteløsninger og samferdsel, og en solid forståelse for viktigheten av tverrfaglig samarbeid i hele verdikjeden.

Vegard Jacobsen er fungerende leder for Region Innlandet frem til Øyvind Moshagen er på plass 1. september. Jacobsen fikk 1. mai ny rolle i Norconsults konsernledelse som konserndirektør for Regioner Norge.

**

Om Norconsult Region Innlandet

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Region Innlandet har mer enn 250 dyktige medarbeidere fordelt på kontorer i Fagernes, Gjøvik, Gran, Hamar, Jessheim, Lillehammer, Lom, Oppdal, Os og Otta.